Informare
Pentru mai multe informații despre anunțurile noastre, vă rugăm să verificați următoarele link-uri.
123sell.ro - Magazin Play Ajutor Termeni si Conditii Politica de Confidentialitate
Bine ai venit la 123sell.ro! Intra in cont Esti nou venit pe site ? Creaza cont
Categorii

Politica de Confidentialitate

POLITICA DE CONFIDEN?IALITATE

1. Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

123sell.ro in calitate de autor, propietar si administrator , prin administartorul sau , persoana fizica(numit in continuare ADMINISTRATOR) al site-ului web www.123sell.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarei persoane care acceseaza site-ul web in vederea publicarii unui anunt.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, 123sell.ro prin Administratorul sau, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care ne sunt furnizate. 123sell.ro se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate prin intermediul site-ului www.123sell.ro, asa cum prevad dispozitiile legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale. In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in caliatate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: Dreptul la informare (art.12) Dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13); Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14); Dreptul de opozitie (art.15); Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17); Dreptul de a se adresa justitiei (art.18). Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de 123sel.ro in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveti intrebari legate de confidentialitatea datelor, ne puteti contacta / notifica oricand utilizand datele de contact existente pe site sau adresa de e-mail : contact@123sell.ro Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.

2. Scopul colectarii datelor :

oferirea serviciilor solicitate de dumneavoastra; pentru a va confirma serviciile pe care le-ati comandat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la acestea; transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing; pentru activitati specifice departamentului Resurse Umane, in situatia in care sunteti interesati sa cautati un job si ati trimis un CV, catre departamentul Resurse Umane al advertiserului, prin intermediul site-ului. 123sell.ro nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra, cu exceptia cazului in care avem convingerea, de buna credinta, ca legislatia ne impune acest lucru sau ca acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor sau a proprietatii societatii noastre.

3. Securitatea datelor colectate si procesate

123sell.ro utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate procedurilor de lucru, incluzand audit-ul periodic pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare. Echipamentul de tip server pe care este gazduit site-ul web prin intermediul caruia colectam date cu caracter personal este protejat atat la accesul fizic cat si la accesul de la distanta (limitat), fiind instalat intr-un centru de date si supus periodic unui audit de securitate.www.123sell.ro are implementat certificat de securitate TLS1.2 AES128GCM ECDHE_RSA , ceea ce face transferul de date intre utilizator si server criptat. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

4. Definitii Date cu caracter personal:

Orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale. Prelucrarea datelor cu caracter personal: Orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu character personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea. Stocarea: Pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese. Operator: Orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Folosim "cookies"? Da. Cookie-urile sunt fi?iere mici pe care un site sau furnizorul de servicii transferurile sale c?tre hard disk-ul computerului prin intermediul browser-ul Web (dac? v? permite?i), care permite sistemelor furnizorului site-ului sau a serviciului de a recunoa?te browser-ul ?i de captare ?i aminti?i-v? anumite informa?ii. De exemplu, folosim cookie-uri pentru a ne ajuta s?-?i aminteasc? ?i procesa articolele din co?ul de cump?r?turi. Ele sunt, de asemenea folosite pentru a ne ajuta s? ?n?elegem preferin?ele ?n func?ie de activitatea site-ul anterior sau curent, care ne permite s? v? oferim servicii ?mbun?t??ite. De asemenea, folosim cookie-uri pentru a ne ajuta compila date agregate despre traficul site-ului ?i interac?iunea site-ul, astfel ?nc?t putem oferi experien?e de site-ul instrumente mai bune ?i ?n viitor. Noi folosim cookie-uri pentru:  

     • Asisten?? aminti?i-v? ?i s? proceseze elementele din co?ul de cump?r?turi.       • S? ?n?eleag? ?i de a salva preferin?ele utilizatorului pentru vizitele viitoare.       • P?stra?i eviden?a reclame.       • compileze date agregate despre traficul site-ului ?i interac?iunile site-ul, ?n scopul de a oferi experien?e de site-ul instrumente mai bune ?i ?n viitor. De asemenea, este posibil s? utiliz?m servicii de ter?? parte de ?ncredere care monitorizeaz? aceste informa?ii ?n numele nostru. Pute?i alege s? aib? calculatorul dumneavoastr? v? avertizeaz? de fiecare dat? c?nd un cookie este trimis, sau pute?i alege s? dezactiva?i toate cookie-urile. Pute?i face acest lucru prin set?rile browser-ului. Din moment ce browser-ul este un pic diferit, uita-te la meniul Ajutor browser-ul dvs. pentru a afla modul corect de a modifica cookie-urile. ?n cazul ?n care dezactiva?i fi?ierele cookie, unele caracteristici vor fi dezactivate. Aceasta nu va afecta experien?a utilizatorului care face experien?a site-ul dvs. mai eficient ?i s? nu func?ioneze ?n mod adecvat. Cu toate acestea, ve?i fi ?n continuare posibilitatea de a plasa comenzi. dezv?luirea unor ter?e p?r?i Noi nu vindem, comer?, sau altfel de transfer c?tre p?r?i ?n afara dvs. de informa?ii de identificare personal? dac? nu vom oferi utilizatorilor cu o notificare prealabil?. Acest lucru nu include parteneri ce gazduieste site-ul ?i alte p?r?i care ne asist? ?n operarea site-ul nostru, conducerea afacerii noastre, sau care deservesc utilizatorii no?tri, at?ta timp c?t aceste p?r?i sunt de acord s? p?streze confiden?ialitatea acestor informa?ii. De asemenea, este posibil s? elibereze informa?ii atunci c?nd elibera?i este necesar s? se respecte legea, pune ?n aplicare politicile site-ul nostru, sau pentru a proteja sau a noastr? drepturi, proprietatea sau siguran?a altora. Cu toate acestea, informa?iile vizitatorilor non-personale identificabile pot fi furnizate c?tre alte p?r?i pentru marketing, publicitate, sau ?n alte scopuri. Link-uri ter?e p?r?i Ocazional, la discre?ia noastr?, putem include sau oferi produse sau servicii de la ter?e p?r?i pe site-ul nostru. Aceste site-uri ter?e p?r?i au politici separate ?i independente de confiden?ialitate(ex Facebook , Google , Twitter ). Prin urmare, nu avem nici o responsabilitate sau r?spundere pentru con?inutul ?i activit??ile acestor site-uri legate. Cu toate acestea, vom c?uta pentru a proteja integritatea site-ului nostru ?i bun venit orice feedback cu privire la aceste site-uri.

Google Cerin?ele de publicitate Google poate fi rezumat? prin Principiile Google privind publicitatea. Ele sunt puse ?n aplicare pentru a oferi o experien?? pozitiv? utilizatorilor. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en Noi folosim publicitate Google AdSense pe site-ul nostru. Google, ca un furnizor ter?, folose?te cookie-uri pentru a difuza anun?uri pe site-ul nostru. Utilizarea de c?tre Google a cookie-ului DART ?i permite s? difuzeze anun?uri utilizatorilor no?tri bazate pe vizitele anterioare pe site-ul nostru ?i alte site-uri de pe Internet. Utilizatorii pot renun?a la utilizarea cookie-ului DART publicitar Google ?i politica de confiden?ialitate Re?eaua de con?inut. Am implementat urm?toarele:       • display Google afi??rile Re?eaua de raportare       • Date demografice ?i interese de raportare       • Integrarea platformei DoubleClick Noi, ?mpreun? cu furnizorii ter?i, cum ar fi Google utilizeaz? cookie-uri prima parte (cum ar fi cookie-urile Google Analytics) ?i cookie-urile ter?? parte (cum ar fi modulul cookie DoubleClick) sau al?i identificatori ter?e p?r?i ?mpreun? pentru a compila date referitoare la interac?iunile utilizatorului cu afi??ri ale anun?urilor ?i alte func?ii de servicii de anun?uri, deoarece acestea se refer? la site-ul nostru.

Salut! Intră in cont pentru a obține mai mult.
Acasa Cauta Anunturile mele favorite Contul meu Contact : contact@123sell.ro
Rafinați căutarea
Cuvinte cheie
Categorii
Locatie

Judet

Oras

Poze
Pret

Pret:

-
Avansat